پرورش  شتر مرغ

پرورش شتر مرغ

روغن پوست گوشت شترمرغ جوجه مولد
پرورش  شتر مرغ

پرورش شتر مرغ

روغن پوست گوشت شترمرغ جوجه مولد

برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی از پوست و چرم شتر مرغ


برخی از خواص فیزیکی و شیمیایی از پوست شتر مرغ و چرم

Behzat دهان و دندان Bitlisli *، بحری BASARAN، ÖZCAN ساری، احمد اصلان و از Gokhan Zengin

دانشگاه Ege، دانشکده مهندسی، گروه مهندسی چرم، 35100، برنوا، ازمیر ترکیه

دریافت 2003 اوت 21؛ تجدید نظر دریافت 2004 مه 21؛ پذیرفته 2004 ژوئن 25

برخی پارامترهای تکنولوژیکی از پوست شتر مرغ و چرم، که در نظر گرفته در چرم مهم شود

صنعت، تجزیه و تحلیل شد. این که این پارامترها متفاوت با توجه به اینکه پوست می آید از گردن، پا و مشاهده شد

طرف تماس. با این حال، بر اساس منطقه و قدرت ارزش ها، پا و تماس دو طرف برای چرم بالا مناسب تر هستند

تولید و گردن طرف ممکن است به عنوان لوازم جانبی استفاده می شود.

IPC کد: G01 N 33/44

کلمات کلیدی: پوست شتر مرغ، دباغی، چرم بالا

پنهان، پوست شتر مرغ انواع چرم عجیب و غریب، که در

افزایش تقاضا به علت برجسته طبیعی خود

الگوهای دانه، تشکیل شده توسط فولیکولهای پر بزرگ در

سطح چرم

1،2

. حدود 700،000 شترمرغ

پوست در هر سال به بازار جهانی معرفی شده است،

که 300،000 از آفریقای جنوبی به دست آمده

3،4

. IT

آشکار است که پوست شترمرغ سهم کوچکی از

بازار نسبت به نزدیک به 330 میلیون و 850 پوست

میلیون پوسته را تشکیل می دهند که مواد خام برای

صنعت چرم در جهان

5

.

از آنجا که گوشت شترمرغ، پوست، پر، تخم مرغ و چربی بدن

مواد خام به شدت خواستار در مواد غذایی،

لباس و صنایع آرایشی و بهداشتی، پرورش شترمرغ

شده است تا در بسیاری از کشورها تعیین می کنند، از جمله

تعداد قابل توجهی از مزارع در ترکیه. اما،

صاحبان مزارع قانونی در مورد قرار دادن اضطراب

پوست، که با محصولات حاصل از پرورش شترمرغ هستند،

استفاده کنید. عوامل اصلی هستند که پوست شترمرغ متفاوت

از پوسته های دیگر و پنهان در شکل و الگوی دانه،

که در بازاریابی محصول در نظر گرفته،

نیاز

ویژه

کاربردها

که در

حذف،

حفاظت و پردازش فن آوری. این است

ممکن است به دست آوردن اطلاعات در مورد پوست محدود

حذف، طبقه بندی، پوست با توجه به

توزیع فولیکولهای پر در قسمت های مختلف

بدن

6،7

و برخی از ویژگی های فیزیکی از پوست

8

،

اما این غیر ممکن است برای پیدا کردن اطلاعات دقیق در

خواص فیزیکی و شیمیایی از پوست و

پنهان، پوست.

هدف از این کار برای تشخیص برخی از ویژگی های

پوست شترمرغ که با ارزش برای چرم

صنعت، به شکل دستور العمل تولید و اکتشاف

احتمالات را برای استفاده از آنها در چرم بالا

تولید تعیین برخی فیزیکی و

خواص شیمیایی.

روش آزمایشی

مواد و روش ها

مواد 11 پوسته بدون نقص از 12 شامل

به شترمرغ مرد 14 ماهه (camelus Strutio)

از پوست مرطوب شور آورده برای انتخاب

پردازش، مهندسی کائوچو و دانشگاه Ege

کارخانه تحقیق و برنامه وزارت از

مزارع پرورش واقع در منطقه دریای اژه از

بوقلمون. شش پوست برای تشخیص فیزیکی مورد استفاده قرار گرفت و

پارامترهای شیمیایی و پنج برای تشخیص کسانی که از

پنهان، پوست.

گوشت باقی مانده و چربی سمت گوشت از خراشیده شد

پوست با استفاده از یک چاقو. سپس پوست قرار گرفتند

را به قطعات گردن، پا و بخش تماس، بر اساس

از الگوهای دانه های طبیعی در رابطه با تشکیل

توزیع فولیکول پر در چنین راهی تا

که آنها می تواند بدون اتلاف در کفش استفاده می شود

تولید. نقطه 15 سانتی متر بالاتر از زانو،

که در آن فولیکول به پایان رسید، به عنوان مرز در نظر گرفته شد

در جدایی از سمت پا

7

. به طور مشابه، پایین تر

بخشی از گردن، که در آن فولیکولهای پر بزرگ در

پایان پشت و پر کوچکتر رخ می دهد، بود

به عنوان مرز در جدایی از گردن پذیرفته

و پشت.

وزن از پوست در تحلیلی به دست آمد

تعادل. ضخامت با استفاده از اندازه گیری شد

__________

* برای مکاتبات (پست الکترونیکی: bitlisli@bornova.ege.edu.tr.

فکس: +90 232 3881864)

 

 

صفحه 2  

BITLISLI و همکاران: خواص از پوست شتر مرغ و چرم

655

کالیپرهای طاووس نام تجاری چرم حساس به 0.01 میلی متر.

دمای انقباض پوست تشخیص داده شد

با توجه به IUP / 16، رطوبت به عنوان در هر SLC 11،

مواد موجود در دی کلرومتان محلول به عنوان در هر IUC / 4،

پنهان کردن مصرف مواد به عنوان در هر IUC / 10 و در مجموع خاکستر سولفاته

9

به عنوان در هر / 7 IUC.

در پردازش از پوست، یک دستور غذا برای تماس

برای اولین بار توسعه داده شد. ی دستور غذاها برای پاها و گردن

در این دستور غذا را با تغییر اصلی وارد.

پوسته وزن و قبل از برنزه پردازش شد

با توجه به دستور داده شده در جدول 1. برنزه

دستور در جدول 2. پس از برنزه شدن داده می شود، پنهان، پوست بودند

توسط Derimaksan به ضخامت 1.8 میلی متر تراشیده

نام تجاری ماشین اصلاح و وزن. در نهایت، مرطوب

فرآیندهای پایان توجه به دستور العمل انجام شد

داده شده در جدول 3.

در پردازش از پوست پا، مدت زمان بود

2 ساعت در فرایند خیساندن افزایش یافته است، 4 ساعت در

فرآیند آهک و 30 دقیقه در فرایند deliming است.

نسبت سولفیت مصنوعی چربی مبتنی بر استر

عامل liquoring 2٪ در برنزه افزایش یافته بود

فرآیندهای.

هر دو فرآیند خیساندن و آهک مدت زمان بودند

1 ساعت در پردازش از پوست گردن تغلیظ شده.

نسبت اسید سالیسیلیک مورد استفاده در deliming

روند با 1٪ کاهش یافته بود. در دوباره برنزه

فرایند، عامل برنزه شدن مصنوعی بر اساس فنل

میعانات اسید sulphonic 1٪ افزایش یافته بود و

عامل برنزه شدن سبزیجات 2٪ افزایش یافته بود.

سطح چرم با یک تعیین شد

نام تجاری Derimaksan سطح اندازه گیری و ماشین آلات.

چگالی ظاهری با توجه به IUP / 5 تعیین شد،

جدول 1 پردازش دستور از پوست شتر مرغ / چرم قبل از فرایند دباغی

روند

مواد افزودنی شیمیایی

دما.

(

درجه

C)

نسبت

(٪)

زمان

(دقیقه)

ملاحظات

خیساندن

اب

20

500

-

-

فنل Nonil پلی گلایکول اتر

-

1.0

10

-

چرب پلی گلایکول اتر الکل

-

1.0

10

-

باکتری کش

-

0.1

30

14 ساعت

گوشت خراش دادن

-

-

-

با دست

سنگ

اب

20

300

-

-

سولفید سدیم

-

1.5

-

-

هیدروکسید کلسیم

-

2.0

-

18 ساعت

سولفید سدیم

-

0.7

-

-

هیدروکسید کلسیم

-

2.0

-

16 ساعت

گوشت خراش دادن

-

-

-

با دست

وزن

-

-

-

-

Deliming

اب

35

200

-

-

اسید سالیسیلیک

-

چهار

30

-

بجز

آنزیم Proteolitic

-

1.0

60

با pH: 8.2

لباسشویی

اب

35

200

15

-

و مقدار کمی چربی

اب

35

200

-

polyglycoside آلکیل

-

چهار

60

-

لباسشویی

اب

35

200

20

دو برابر

جدول دستور 2-پردازش شتر مرغ پوست / چرم فرایند دباغی

روند

مواد افزودنی شیمیایی

دما.

(

درجه

C)

نسبت

(٪)

زمان

(دقیقه)

ملاحظات

ترشی / برنزه

اب

20

200

-

-

نمک

-

10

20

-

Polyaldehyde

-

2.0

30

-

اسید فرمیک

-

1.5

60

-

اسید سولفوریک

-

1.0

90

با pH: 3.0

مصنوعی استر sulphited

-

1.0

20

-

سولفات کروم عمومی

-

چهار

120

-

triformate آلومینیوم

-

3.0

60

-

کروم syntan

-

چهار

180

-

Basification

فرمت سدیم

-

1.0

45

-

سدیم بیکربنات

-

0.5

60

با pH: 4.2

لباسشویی

اب

20

200

15

-

 

 

صفحه 3  

INDIAN J. CHEM. TECHNOL.، سپتامبر 2004

656

نرم به عنوان در هر IUP / 36، درجه حرارت به عنوان در هر انقباض

IUP / 16، استحکام کششی به عنوان در هر IUP / 6، بار اشک آور به عنوان در هر

IUP / 8، اتساع در دانه ترک خوردگی به عنوان در هر IUP / 12،

نفوذپذیری بخار آب به عنوان در هر / 15 IUP، کروم

اکسید به عنوان در هر / 8 IUC و مواد محلول در آب در

دی کلرومتان

9

به عنوان در هر IUC / 4.

نتایج با استفاده از آماری قرار گرفت

مدل بلوک های تصادف و اهمیت

تفاوت های منطقه ای (P <0.05) حل و فصل شد.

نتایج و بحث

پوسته

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی از پوست

از نظر تولید آماده قابل توجه است

دستور العمل ها و تعیین زمینه های استفاده از

پنهان، پوست. همانطور که در جدول 4 دیده می شود، پشت وزن 5.84

کیلوگرم، دو طرف پای 1.15 کیلوگرم و دو طرف گردن 0.45 کیلوگرم است. آن بود

که در بر داشت پوست شترمرغ سنگین تر از گوسفند و

پوست بز، اما سبک تر از گوساله و گاو

10،11

.

همچنین، مقادیر ضخامت بین مشخص شد

1.96 میلی متر و 3.95 میلی متر. بر اساس ضخامت،

گردن، پا و پشت مناسب در نظر گرفته شد

برای تولید چرم بالا، از ضخامت

پنهان، پوست فوقانی مورد استفاده در تولید کفش ممکن است متفاوت باشد

بین 0.8-2.6 میلی متر، بسته به مدل

12

.

در این مطالعه، مقادیر دما انقباض شد

نیافت تا در بین 62 درجه سانتی گراد و 65 درجه سانتی گراد باشد. این ارزش ها برای

گردن، پشت و ساق پا طرف از پوست شتر مرغ شد

به موازات هایدمن

13

و الکساندر و همکاران

14

نتایج

برای الیاف کلاژن خام.

رطوبت بین 30-45 درصد در مرطوب متفاوت است

پوست حفظ شور، 15-25٪ در پوست های خشک شور

و 12-20٪ در پوست هوا خشک

10،15

. آن دیده می شد که

گردن و پای طرف از پوست شتر مرغ ارزش های مشابه به

به خشک شور پوست، اما پشت مشابه به

ارزش به کسانی که از پوست مرطوب شور.

مقدار چربی های طبیعی در طرف های مختلف از

پوست، همچنین بین 2-12٪ در گاو و متنوع 4-

50٪ در پوست گوسفند

11،16

بسته به سن، جنس و

نژاد از حیوانات است. بررسی چربی طبیعی برای

پوست شترمرغ مقادیر پایین تر در مقایسه با گوسفند حال

جدول دستور 3-پردازش فرآیند مرطوب پایان

روند

مواد افزودنی شیمیایی

دما.

(

درجه

C)

نسبت

(٪)

زمان

(دقیقه)

ملاحظات

دوباره برنزه

اب

35

200

-

-

نفتالین sulphonic میعانات اسید

-

3.0

60

با pH: 4.8

پارافین Sulphochlorinated

-

1.0

30

-

فنل میعانات اسید sulphonic

-

3.0

30

-

تانن نباتی

-

6.0

120

عصاره تارا

اسید فرمیک

-

0.3

30

با pH: 4.5

liquoring چربی / رنگرزی

اب

45

150

-

-

مواد رنگی و رنگرزی

-

3.0

45

-

پراکندگی Polyacrylate

-

2.0

15

-

میعانات اسید مالئیک استایرن

-

1.0

15

-

پارافین Sulphochlorinated

-

1.0

-

-

استر سولفیت مصنوعی

-

2.0

-

-

هیدروکربن های آلیفاتیک

-

2.0

-

-

استر سولفون طبیعی

-

1.0

60

-

اسید فرمیک

-

1.0

60

-

جدول 4-فیزیکی و تجزیه و تحلیل شیمیایی از گردن، پا و تماس پوست شترمرغ طرف

آزمون های فیزیکی

گردن

ساق پا

بازگشت

میانگین ± S

ایکس

میانگین ± S

ایکس

میانگین ± S

ایکس

وزن (کیلوگرم)

0.04 ± 0.45

C

0.08 ± 1.15

ب

0.49 ± 5.84

ضخامت (میلی متر)

0.16 ± 1.96

C

2.76 ± 0.1

ب

0.18 ± 3.95

انقباض دما (

درجه

C)

0.81 ± 62.33

C

0.75 ± 65.16

0.81 ± 63.33

ب

رطوبت (درصد)

1.91 ± 24.57

C

1.69 ± 28.05

ب

1.69 ± 30.66

مواد محلول در آب در متیلن (٪)

8.03 ± 0.57

0.41 ± 7.14

ب

8.44 ± 0.53

مخفی کردن ماده (٪)

± 0.56 78.14

C

± 0.74 82.25

1.11 ± 79.55

ب

خاکستر سولفاته (٪)

± 0.66 13.10

0.79 ± 9.79

C

0.93 ± 11.13

ب

A، B و C نشان می دهد تفاوت معنی داری بین گردن، پا و پشت (P <0.05)

 

 

صفحه 4  

BITLISLI و همکاران: خواص از پوست شتر مرغ و چرم

657

پوست، ارزش آن را به اشتراک گذاشته در حالی که مشابه با گاو

پنهان می کند.

در مطالعات اینجا، پنهان کردن مقادیر مواد متنوع

78.14-82.25٪ و ارزش خاکستر سولفاته از

9.79-13.10٪. نشان داده شد که پروتئین از

پوست شترمرغ شباهت ها را با نتایج به دست آمده

از هر دو پوست و چرم

17، 18

. خاکستر سولفاته در متفاوت

نسبت به مقدار نمک مورد استفاده در فرایند

15

.

مقدار خاکستر به کمتر از کسانی که یافت شد

مشاهده شده توسط Deasy

19

و HAUCK

20

در گاو.

پنهان، پوست

چرم به انواع مختلف استفاده قرار داده است. ارزش خود را است

نظر گرفته شده توسط خود و یا ویژگی های خواص خاص.

این خواص وابسته به فیزیکی

ساختار و ترکیب شیمیایی و مکانیکی

عملیات در تولید چرم.

ساختار فیزیکی تصمیم می گیرد خواص

محصولات تا حد زیادی به پایان رسید

21

.

همانطور که در جدول 5 نشان می دهد، ناحیه گردن به 1.01 پیدا شد

فوت

2

، منطقه پا 3.60 فوت

2

و ناحیه کمر 11.68 فوت

2

.

نتایج منطقه همسان آنهایی که اندازه گیری 12.5 ft²

داده شده توسط فروش

8

به مدت 14 ماه پوست شترمرغ قدیمی و

کسانی که پیش از این گزارش

4،6

. اگر چه، نیاز

منطقه چرم با توجه به مدل در کفش متفاوت

تولید

12

، آن است که حدود 2 ft². این است

امکان استفاده از دو طرف پشت در تولید

مدل های طیف برش در تولید کفش، در حالی که

پا و گردن طرف ممکن است به عنوان لوازم جانبی و یا در استفاده

مدل های درهم آمیخته.

ارزش چگالی ظاهری برخی از اطلاعات ارائه

در مورد پری و تخلخل از پوست

22

. ظاهر

چگالی گردن، پا و تماس دو طرف تعیین شد

بین 0.49 گرم / سانتی متر

3

و 0.77 گرم / سانتی متر

3

. چگالی ظاهری

نتایج به درون مقادیر داده می شود یافت شد

برای چرم فوقانی

23

.

دستگاه های تست به تازگی در توسعه یافته اند

موازی با تحقیق بر روی نرمی انجام شده،

هر چند نرمی ممکن است ذهنی در یک تعیین

راه متعارف شده توسط تولید کننده و

مشتری با روش حسی

24، 25

. الکساندر و

Stosic

24

مشاهده شده است که دو طرف از چرم با شل

ساختار ارزش نرمی بالاتر، و در این مطالعه

ارزش نرمی طرف گردن به پیدا شد

زمانی که با پا و پشت در مقایسه بالاتر است.

دمای انقباض، پوست ممکن است متفاوت باشد

بسته به نوع و مقدار برنزه کردن پوست و

عوامل دباغی مجدد مورد استفاده در پردازش، و این

به عنوان دال ثبات کلاژن پذیرفته

الیاف

26

. نتایج به دست آمده همسان ادبیات

مقادیر داده شده برای چرم قهوه ای مایل به

10،26

.

پنهان، پوست انتظار می رود که قدرت و یک

انعطاف پذیری، بسته به زمینه استفاده کنید. کششی

مقادیر مقاومت و بار اشک آور به سمت گردن

به دست آمده در طول تحقیقات موفق به رسیدن به ارزش

توصیه برای چرم فوقانی

10،27

. با این حال، دانه

خواص ترک خوردگی مشاهده شد که قابل مقایسه

در همه طرف به ارزش توصیه برای چرم فوقانی است.

این نتایج با توجه به مقادیر مقاومت بود

داده شده توسط فروش

8

شترمرغ چهارده ماهگی

پنهان، پوست.

نفوذپذیری بخار آب از چرم است

نقش مهمی در لباس، بهداشت و فیزیولوژی

28،29

.

ارزش نفوذپذیری بخار آب به تعیین شد

جدول 5-فیزیکی و شیمیایی تجزیه و تحلیل آزمون، گردن، پا و پشت چرم شتر مرغ

پارامترهای تجزیه و تحلیل

گردن

ساق پا

بازگشت

میانگین ± S

ایکس

میانگین ± S

ایکس

میانگین ± S

ایکس

منطقه (فوت

2

)

0.11 ± 1.01

C

3.60 ± 0.17

ب

0.61 ± 11.68

چگالی ظاهری (گرم / سانتی متر

3

)

0.0027 ± 0.49

C

0.0087 ± 0.77

0.0074 ± 0.66

ب

نرمی

0.62 ± 10.01

0.34 ± 3.93

C

0.55 ± 4.53

ب

دمای انقباض (

درجه

C)

2.39 ± 95.20

1.14 ± 93.60

2.39 ± 95.80

استحکام کششی (DAN / سانتی متر

2

)

14.23 ± 101.05

C

16.69 ± 249.59

23.12 ± 221.57

ب

ازدیاد طول در نقطه شکستن (٪)

2.40 ± 64.39

4.24 ± 55.50

C

3.98 ± 59.00

ب

بار اشک آور (DAN / سانتی متر)

4.94 ± 25.62

C

15.23 ± 103.95

8.44 ± 61.24

ب

اتساع در دانه ترک خوردگی (میلی متر)

9.34 ± 0.48

ب

0.90 ± 11.13

9.71 ± 0.91

ب

نفوذپذیری بخار آب (میلی گرم / سانتی متر

2

.24h)

551.74 ± 2145.60

137.74 ± 966.98

ب

164.09 ± 1377.69

ب

محتوای اکسید کروم (٪)

0.058 ± 1.22

ب

0.075 ± 1.35

0.11 ± 1.19

ب

مواد موجود در دی کلرومتان محلول (٪)

0.06 ± 6.06

ب

6.10 ± 0.05

ب

0.16 ± 7.20

مخفی کردن ماده (٪)

1.147 ± 60.60

ب

0.475 ± 70.48

1.217 ± 69.52

A، B و C نشان می دهد تفاوت معنی داری بین گردن، پا و پشت (P <0.05)

 

 

صفحه 5  

INDIAN J. CHEM. TECHNOL.، سپتامبر 2004

658

باشد 2145.60 میلی گرم / سانتی متر

2

.24h برای طرف گردن، 966.98

میلی گرم / سانتی متر

2

.24h برای طرف پا و 1377.69 میلی گرم / سانتی متر

2

.24h برای

طرف تماس. این نتایج در مورد قابل قبول

سطوح کیفیت بالا برای چرم

10،27

. به طور مشابه،

مواد شیمیایی مورد استفاده در پردازش، اکسید کروم

محتوا، و چربی و مواد چرم دست آمده از

پنهان، پوست شتر مرغ نیز مشخص شده است در شود

سطح کیفیت قابل قبول برای چرم فوقانی

10،27

.

نتیجه

این است که به این نتیجه رسیدند که دستور العمل های مختلف پردازش

باید توسعه یافته، از گردن، پا و تماس

طرف از پوست شتر مرغ فیزیکی و شیمیایی متفاوت

از یکدیگر. از نظر مساحت و قدرت

ویژگی های پنهان، پوست، پشت و ساق پا طرف بود

مناسب برای تولید چرم بالا، در حالی که

طرف گردن می تواند برای لوازم جانبی و یا تکه دوزی استفاده می شود.

مراجع

1 Bidegain JP، صنایع DU Cuir، آوریل (2001) 42.

2 ناشناس، جهانی چرم، 13 (2000) 30.

3 ناشناس، جهانی چرم، 14 (2001) 16.

4 گذارنده S، چرم، 16 (2001) 203.

5 سازمان کشاورزی سازمان ملل متحد مواد غذایی و،

http://apps.fao.org/lim500/nph-wrap.pl؟Production.

دام. اولیه و دامنه = SUA و سرولت = 1

6 فوچس KH & فوچس M، جهانی چرم، 14 (2001) 59.

7 اصطبل A، شتر مرغ پوست درباره راهنمای، شتر مرغ پوست

لوازم، http://www.ostrichskinsupplies.com.

8 فروش J،

کشتار و محصولات،

مشترک المنافع

دفتر انتشارات بین المللی کشاورزی، از http: // و WWW.

cabipublishing.org/Bookshop/Readingroom/0851993508/085

1993508ch10.pdf.

9 ناشناس، روش تجزیه و تحلیل رسمی شرکت (به چارلزورث

گروه-هادرزفیلد)، 1996.

10 مهمان، پاکت پی سی کتاب برای فن چرم

(BASF، Actiengesellschaft)، 1993.

11 Herfeld H، در Bibliothek DES Leders، جلد. 1، ویرایش شده توسط

Herfeld H (Umschau ورلاگ-فرانکفورت-آلمان)،

1990، 93، 323.

12 ویلهلم A، نکاتی برای تولید کفش (دکتر آلفرد Hütlig

Verlag جیامبیایچ، هایدلبرگ، آلمان)، 1988.

13 هایدمن E، اصول ساخت چرم

(Roetherdruck-دارمشتات، آلمان)، 1993.

14 الکساندر KTW، کورنینگ DR، کاوینگتون AD، هینز B

M، بره NCJ، کمپ PD، واکر MP و وبستر RM، A

البته برای Fellmongers (چرم تجارت خانه-مولتون

پارک، هامپتون، انگلستان)، 1988.

15 Reeder در F، در فن چرم کتاب جیبی، vol.1 به،

ویرایش شده توسط Leafe MK (انجمن فن چرم

و داروخانه ها، UK)، 1999، 23، 262.

16 Breeitsamer M، R & Geissler Trenkwalder M، جهانی

چرم، 10 (1997) 65.

17 Bienkiewicz K، شیمی فیزیک چرم سازی

(رابرت E کریگر اد.، شرکت چاپ و نشر، مالابار،

فلوریدا)، 1983.

18 Muthiah PL، راماناتان N & Nayadumma Y، J هستم

چرم شیمی ASSOC با، 63 (1968) 38.

19 Deasy C، J هستم چرم شیمی ASSOC با، 51 (1956) 271.

20 HAUCK R & للار NM، J هستم چرم شیمی ASSOC با، 52

(1957) 361.

21 ونکتچلم PS، یادداشت های سخنرانی در چرمی (مرکزی

چرم پژوهشکده، مدرس، هند)، سال 1962، 299.

22 لانگه J، در Bibliothek DES Leders، جلد. 10، ویرایش شده توسط

H Herfeld (Umschau ورلاگ-فرانکفورت-آلمان)،

سال 1990، 70.

23 جان G، نقص ممکن است در تولید چرم (Druck

شریک Rübelmann شرکت، همزباخ، آلمان)، 1997.

24 الکساندر KTW و Stosic RGA، J Soc به فن آوری چرم

شیمی، 5 (1993) 139.

25 Landmann AW، Stosic RG، واکولیک J & M هانسون، J Soc به

چرم فن آوری شیمی، 3 (1994) 88.

26 Gustavson KH، شیمی برنزه (انتشارات علمی

شرکت ناشران، نیویورک)، 1956.

27 ناشناس، سطح کیفیت قابل قبول در چرم (ایالات متحده

انتشارات سازمان، نیویورک)، 1976.

28 ساری O، E.ـ.ZF Dergisi (ها Ege UNIVERSITESI زراعت Fakültesi،

ازمیر)، 20 (1983) 101.

29 ساری O & O Bitlisli، عسکریه Amaçlı AYAKKABI ام Botlarda

Yüzlük Derilerden Kaynaklanan Problemler ام اِzümleri،

Bildiriler CD'si (توزلا Piyade Okul Komutanlığı، استانبول)،

2000، 1.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد